0472 60 04 13

Over John

John Raskin

John Raskin is onze vastgoedmakelaar uit Borgloon. Sinds het behalen van zijn vastgoeddiploma heeft John de microben niet meer losgelaten.

Reeds op jonge leeftijd maakte John deel uit van verschillende verenigingen van de streek. Nog steeds passeert hij wekelijks op de chiro, voetbal of zaalvoetbal voor een leuke babbel of om de handen uit de mouwen te steken.

Deze sociale ingesteldheid neemt hij mee in elk dossier en wordt aangevuld door een gezonde portie vertrouwen en doorzettingsvermogen.

Het opmaken en afhandelen van een zorgeloos dossier is zijn absoluut streefdoel.
Contacteer John

Functie binnen het bedrijf

Erkend Vastgoedmakelaar
Met zijn functie als vastgoedmakelaar staat John garant voor een professionele behandeling van elk aan- en verkoopdossier. Hij begeleidt u met veel plezier doorheen het volledige vastgoedproces. John kent de regio als zijn broekzak en kan terugvallen op een uitgebreid sociaal netwerk. Hij werkt vanuit ons kantoor te Borgloon, gelegen te Papenstraat 5.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.